Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Περιφερειακές Εκλογές: Πώς επηρεάζουν τις ζωές μας

Στις 7 του Νοέμβρη, πέρα από τις δημοτικές εκλογές, διεξάγονται και οι περιφερειακές εκλογές, όπου μεταξύ άλλων την ψήφο μας ζητάνε οι συνδυασμοί του νυν Νομάρχη Θεσσαλονίκης, του πρώην υφυπουργού και βουλευτή ΠΑΣΟΚ Μάρκου Μπόλαρη, του Κυριάκου Βελόπουλου, βουλευτή ΛΑΟΣ κλπ.
Μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει για σκάνδαλα στη Νομαρχία, για ανήθικο πόλεμο εις βάρος του Νομάρχη (ένας είναι ο Νομάρχης), για καθαρά χέρια, αλλά ο πολύς κόσμος δε γνωρίζει ότι η βαρύτητα της ψήφου μας στις Περιφερειακές Εκλογές είναι τουλάχιστον ίση, αν όχι μεγαλύτερη, με τη βαρύτητα ψήφου στις Δημοτικές.
Η ομάδα που θα διοικήσει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι υπεύθυνη για το αναπτυξιακό μέλλον και της περιοχής μας. Ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης θα είναι καθύλην αρμόδιοι για τα κονδύλια και πού θα τα κατευθύνουν καθώς και για τις στρατηγικές ανάπτυξης της περιοχής.
Ας αναλογιστούμε όλοι τη σημασία της ψήφου μας και ας προσπαθήσουμε να μη ψηφίσουμε με κριτήρια τριτοκοσμικής χώρας. Οι ήρωες και τα παλικάρια είναι για το σινεμά. Θα μας πουν οι υποψήφιοι τι σχεδιασμό έχουν για την περιοχή μας?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου