Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Δημοτικές εκλογές Λαγκαδά: χαμένοι και κερδισμένοι (μέρος 1ον)

Το lagadasnews συγκέντρωσε τις πληροφορίες από τις πηγές του και σας παρουσιάζει την ακτινογραφία των εκλογών στο Δήμο Λαγκαδά:
Ξεκινάμε με την σταυροδοσία που καίει όλο και περισσότερους από τους υποψήφιους και των δύο συνδυασμών, οι οποίοι τόσο καιρό έκαναν τον δικό τους αγώνα.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του lagadasnews, με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της καταμέτρησης των ψήφων που έλαβαν οι υποψήφιοι στις πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, τις περισσότερες πιθανότητες για να εκλεγούν, στην εκλογική περιφέρεια Λαγκαδά, έχουν:

Από τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Γιάννη Καραγιάννη οι : Αϊβαζίδης, Αστερίου, Γκογκάκος, Γρηγορούδης, Δανάς, Δαργινάκης, Ηλιάδης, Ιωσηφίδου, Καραποστόλου, Κρετσόβαλης, Μιχτοπούλου – Καρασταύρου, Μυρώνης, Νετκίδης, Πιπινίκας, Ντίνα – Λυκουρέντζου. Εφόσον –όπως τα προγνωστικά δείχνουν- εκλεγεί ο συνδυασμός του κ. Καραγιάννη εκλέγονται 9 σύμβουλοι από τους παραπάνω, και όπως όλα δείχνουν μένουν απ’ έξω παρά την πολύ καλή τους πορεία οι κ. Γρηγορούδης, Νετκίδης,, Κρετσόβαλης, Μιχτοπούλου, Καραποστόλου και Ιωσηφίδου.

Από τον συνδυασμό ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ του κ. Γιάννη Αναστασιάδη οι: Βάρσος, Γραικού, Δεργιανλής, Κολασίδης, Κοτσώνη, Κυράνου, Λελιούδης, Μάτης, Μπόρα – Αγγελούδη, Πελίτης, Σισκούδης, Τουμπούλης, Τσαγκαλίδης. Απ’ ότι φαίνεται στην περίπτωση που ο συνδυασμός τερματίσει 2ος (μη ξεχνάμε ότι έχει 15% διαφορά από τη Νέα Πορεία), δεν εκλέγονται οι κ. Βάρσος, Δεργιανλής, Κολασίδης, Κοτσώνη, Λελιούδης, Μάτης, Μπόρα – Αγγελούδη, Σισκούδης, Τουμπούλης.

Από τον συνδυασμό ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ – όλοι μαζί του κ. Δημήτρη Ράβναλη εκλέγεται μόνο ο κ. Ράβναλης όσον αφορά τον (πρώην) Δήμο Λαγκαδά και ένας ακόμα Δημοτικός Σύμβουλος. Αυτοί που συγκεντρώνουν τις περισσότερες ψήφους είναι οι: Αντωνιάδης, Αποστολίδης, Γιατράκης, Γρηγορούδης, Ζηματίκα – Θεοδώρου, Κόλτσος, Μέγκας, Μυρόβαλη, Μωυσίδης, Παπαδοπούλου, Πετρίδης Χ.

Από τον συνδυασμό Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση του κ. Γιώργου Ρόκου εκλέγεται μόνο ο κ. Ρόκος. Από τους συμβούλους του συνδυασμού του αυτοί που πήγαν καλά είναι οι: Αλιχανίδης, Βαρβαρίδης, Γιάντσιου, Γκόσιος, Γκιουλέκας, Καλαϊτζή, Μπαλάφτσαλης, Τομπούλης, Τσιαπάρας, Τσιώνη.

Από τον συνδυασμό Λαϊκή Συσπείρωση του κ. Φίλιππου Γεωργουδάκη, εκλέγεται μόνο ο επικεφαλής κ. Γεωργουδάκης. Αυτοί που φαίνεται να τα πήγαν καλά είναι οι: Αλχατζίδου, Αυτζής, Γκαζάκη, Ιωαννίδης, Κοσμίδης, Κουσαξίδης, Μπαράκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου