Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ


Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στον Λαγκαδά τα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού κέντρου της παράταξης ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαγκαδά Γιάννη Καραγιάννη.

Η ανταπόκριση των πολιτών από όλους τους δήμους του διευρυμένου Δήμου Λαγκαδά ήταν μαζική. Περίπου 2000 άτομα παρευρέθηκαν και έδωσαν παλμό σε μία μεγαλειώδη εκδήλωση, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής ΝΔ Β Θεσσαλονίκης κ. Καράογλου, οι τέως βουλευτές ΝΔ Β Θεσσαλονίκης κ. Σαλαγκούδης και Ζαχαράκης, ο τέως βουλευτής ΝΔ Α Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Ορφανός, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας,ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης κ. Βαρτζόπουλος Δημήτρης και ο πρόεδρος της Β ΝΟΔΕ κ. Κυριάκος Λαζός καθώς και οι Δήμαρχοι Βερτίσκου, Κορώνειας, Λαχανά και Σοχού, πλήθος αντινομαρχών και υποψήφιων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης στην ομιλία του άφησε αιχμές για το αυτοδιοικητικό σχέδιο του Καλλικράτη κάνοντας σαφείς αναφορές στα προβλήματα εφαρμογής και λειτουργίας του. Περιέγραψε τα έργα της τελευταίας οκταετίας , κατά την διάρκεια της οποίας βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου Λαγκαδά και απαρίθμησε τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, της οποίας είναι επικεφαλής κατά τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου