Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑ 2010

Tα ΜΥΓΔΟΝΙΑ είναι ένας θεσμός πολιτισμού και φέτος από 23 έως 30 Αυγούστου θα λάβουν χώρα οι κεντρικές εκδηλώσεις που θα περιλαμβάνουν συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.

Σε μια δύσκολη χρονιά λόγω της οικονομικής κρίσης, το μεγαλύτερο μέρος του κόστους των εκδηλώσεων καλύφθηκε από χορηγίες.

Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων των ΜΥΓΔΟΝΙΩΝ είναι:

ΔΕΥΤΕΡΑ 23/8/2010 στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά συναυλία με το συγκρότημα «ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ» σε έργα των Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Λοΐζου.

ΤΡΙΤΗ 24/8/2010 στα Λουτρά Λαγκαδά κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός. Το μεγάλο χορωδιακό σύνολο αποτελούμενο από όλες τις χορωδίες των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου μας, θα παρουσιάσει ένα ποικίλο πρόγραμμα, πλαισιωμένο ειδικά γι’ αυτήν την συναυλία από το Συγκρότημα Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Θεσσαλονίκης. Μαζί τους ο Πέτρος Γαϊτάνος με δικά του τραγούδια υπόσχεται μια ανεπανάληπτη μουσική βραδιά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25/8/2010 στο αμφιθέατρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά συναυλία νεανικών μουσικών σχημάτων από τον Δήμο μας. Θα συμμετέχουν τα συγκροτήματα: ΑΘΟΡΥΒΕΣ ΝΟΤΕΣ, EMPTY POCKETS, MOTHERWHAT, ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ, BLUES MOBIL, LANDFILL OF DREAMS.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/8/2010 στα Λουτρά Λαγκαδά η κεντρική συναυλία με τον Στέλιο Ρόκκο και το συγκρότημα του. Ο μεγάλος καλλιτέχνης θα μας χαρίσει όλες του τις επιτυχίες σε ένα πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/8/2010 στο αμφιθέατρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά το θεατρικό σχήμα «ΑΙΧΜΗ» παρουσιάζει την αρχαία τραγωδία «ΑΝΤΙΓΟΝΗ» του Σοφοκλή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 21:00
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου