Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΕΤΡΟΥ ΓΑΪΤΑΝΟΥ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΛΑΓΚΑΔΑ




Κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο στον κατάμεστο υπαίθριο χώρο στα Λουτρά του Λαγκαδά πραγματοποιήθηκε η συναυλία των χορωδιών των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Λαγκαδά που πλαισίωναν τον μαγευτικό Πέτρο Γαϊτάνο.

Στις δυόμισι ώρες του προγράμματος 6.000 περίπου δημότες και επισκέπτες απόλαυσαν δημοτικά τραγούδια , τραγούδησαν και συμμετείχαν σε μία μεγάλη καλλιτεχνική γιορτή που λαμβάνει χώρα κάθε καλοκαίρι ως πολιτιστικός θεσμός ,τα «Μυγδόνια».

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην πολιτιστική δραστηριότητα του Δήμου Λαγκαδά και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη συμμετοχή τόσων πολλών συνδημοτών στα οργανωμένα χορευτικά τμήματα και στις χορωδίες του Δήμου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά , «πάνω από 1000 συμπολίτες μας συμμετέχουν στις δραστηριότητες των πολιτιστικών τμημάτων του Δήμου μας».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο βουλευτής Θεόδωρος Καράογλου, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης , ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης , οι Δήμαρχοι Σοχού, Κορώνειας , Βερτίσκου, Λαχανά και Ασσήρου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου