Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Αυγουστιάτικη πανσέληνος - Ανοιχτοί οι αρχαιολογικοί χώροι - Συναυλία Πέτρου Γαϊτάνου στα Λουτρά Λαγκαδά

Ανοικτοί για το κοινό θα είναι την Τρίτη τελικά η Ακρόπολη και ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, μαζί με συνολικά πάνω από 90 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία σε όλη τη χώρα, προκειμένου να υποδεχθούν το αυριανό ολόγιομο φεγγάρι, το τελευταίο του φετινού καλοκαιριού.

Η Πανελλήνια Ένωση Αρχαιοφυλάκων αποφάσισε να ανταποκριθεί θετικά στην πραγματοποίηση της νυχτερινής αυγουστιάτικης εκδήλωσης, με την παράκληση το χρηματικό ποσό που θα δίνονταν για την πληρωμή υπερωριών των αρχαιοφυλάκων να κατατεθεί άμεσα στο "Χαμόγελο του παιδιού".

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ενωσης κ. Μαυρικόπουλος χαρακτήρισε πενιχρή την αμοιβή που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση για τους εργαζόμενους, ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αρχαιοφυλάκων κάνει λόγο για προχειρότητες από την πλευρά της κυβέρνησης την οποία καλεί σε διάλογο με τους εργαζόμενους, ώστε να θεσμοθετηθεί σε νέα βάση ο τρόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Για να δείτε όλη τη λίστα με τους ανοιχτούς αρχαιολογικούς χώρους:

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1857398

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ


Στον Δήμο Λαγκαδά θα δωθεί στα Λουτρά Λαγκαδά συναυλία του Πέτρου Γαϊτάνου με το σύνολο των χορωδιών των Δημοτικών Διαμερισμάτων και το συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου